3D visualisaties exterieur

Voorafgaand aan de lancering van een nieuw bouwproject heeft elk vastgoedbedrijf nood aan goede beelden die gebruikt worden voor hun marketing zoals brochures, websites, werfborden, sociale media …

Stills overspannen het hele gamma aan niet-bewegende beelden, van fotorealistische architecturale weergaven tot adembenemende luchtfoto’s.

3D visualisaties interieur

Til uw communicatie naar de potentiële klanten naar een hoger niveau en laat onze interieurimpressies spreken.

Bij 3D visualisaties draait alles om visuele overtuiging. Onze geavanceerde 3d-technologie helpt hierbij om uw ideeën op een fotorealistische manier voor te stellen en uw klant sneller te overtuigen.

3D animaties

Traditionele stills beperken de kijker tot de waarneming van een enkel beeld. Architectuurprojecten kunnen enorm profiteren van een video-animatie. Het is een krachtig hulpmiddel om het project onmiddellijk aan potentiële klanten en investeerders te laten zien en het wekt veel meer interesse dan een eenvoudig stilstaand beeld.

3D-walkthroughs zijn geanimeerde virtuele rondleidingen die de ontwerpvisie van de nog te bouwen projecten demonstreren door middel van een video.

360°-beelden zijn beelden waar de kijker interactief kan rondkijken vanaf een bepaald vast punt. Eventueel kan de kijker zich verplaatsen naar andere (vaste) camerastandpunten. Dit kan het best vergeleken worden met Google Streetview maar dan van het virtuele bouwproject.

 

Verkoopplannen 2d/3d

3D en 2D plattegronden bieden een krachtig hulpmiddel om uw project online en in print te verduidelijken voor uw potentiële klanten. Een bouwplan wordt op die manier leesbaar en begrijpelijk voor iedereen.

Is uw interesse gewekt en bent u benieuwd naar onze tarieven?  Klik dan hier voor een vrijblijvende offerte . Binnen de 24u ontvangt u dan ons gedetailleerd prijsvoorstel.